Ο βουλευτής Χανίων πέθανε σε ηλικία 57 ετών

Την απέραντη θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, εξέφρασε με δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 57 ετών.

«Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ»

Συντετριμμένος ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει σε σχετική δήλωσή του:

«Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες. Ένας υπέροχος νέος άνθρωπος, ευγενής, πολιτισμένος, κατηρτισμένος, προσηνής, οικογενειάρχης χάθηκε. Μας συνέδεε βαθειά προσωπική φιλία, πολιτική συναντίληψη, κοινή αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα. Η οικογένειά του, τα Χανιά, η Παράταξή του, οι φίλοι του, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στην Σέβη και τα τρία παιδιά τους τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Αιωνία του η μνήμη».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε νωρίτερα χθες Τετάρτη ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, η υγεία του επιδεινώθηκε από το Σάββατο και μετά.

«Ξέραμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά μας είχε ξεγελάσει ότι ήρθε στη Βουλή. Επανέκαμψε δυστυχώς το θηρίο της δύσκολης αυτής ασθένειας. Αγαπημένος φίλος και συνάδελφος. Υπηρέτησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η γυναίκα του και τα τρία ανήλικα παιδιά του να νιώσουν τη στοργή και τη συμπαράσταση όλων. Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα…», είπε ο πρόεδρος της Βουλής .

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr