Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασχαλάκης, η προσφορά και οι αποδοκιμασίες

Ο Πασχαλάκης, η προσφορά και οι αποδοκιμασίες

Ο Πασχαλάκης τέτοιος είναι και τώρα δεν το κατάλαβαν οι αντίπαλοι, ούτε καν οι συμπαίκτες του.

Ολοι στέκονται στη νέα εντυπωσιακή απόδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Αυτή τη φορά στην Τούμπα, με αντίπαλο μάλιστα την τέως ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς, όμως, καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά και σε ορισμένες διαφορετικές παραμέτρους της όλης υπόθεσης.

Για τον Πασχαλάκη ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν ως αντίπαλος (και με τη φανέλα ισχυρής ομάδας) την έδρα του Δικεφάλου. Το «κρύο ντους» ήταν ξεκάθαρο από τη στιγμή που προέκυψαν αποδοκιμασίες.

Κι όμως, ο διεθνής πορτιέρο υπήρξε άψογος επαγγελματίας και ουδόλως «προκάλεσε» μετά το διαζύγιο. Κι αυτό για τους εξής λόγους: πρώτον, ο ΠΑΟΚ κυρίως ήθελε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Δεύτερον, ο Πασχαλάκης ναι μεν έδειξε απόλυτα ευχαριστημένος που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, απέφυγε όμως να ρίξει την παραμικρή σπόντα για την προηγούμενη ομάδα του.

Τρίτον, όντως πρόσφερε πολλά στη Θεσσαλονίκη και άλλωστε «μιλούν» τα επιτεύγματά του, δηλαδή τρεις τίτλοι κυπέλλου και ένα πρωτάθλημα. Ποιοι άλλοι έχουν δώσει τόσα πολλά; Σε επίπεδο τροπαίων, ούτε καν ο καταπληκτικός Μλάντεν Φούρτουλα.

Τότε, προς τι οι αποδοκιμασίες αμέσως με την είσοδο το βράδυ της Κυριακής του «κίπερ» στον αγωνιστικό χώρο; Απλό. Αφ’ ενός γιατί πλέον φορά τα Ερυθρόλευκα. Και αφ’ ετέρου, γιατί «σφυρίζεις» όσους παραδέχεσαι, τους ικανούς και αυτούς που όντως είναι ξεχωριστοί στον τομέα τους.

Ο Πασχαλάκης τέτοιος είναι και τώρα δεν το κατάλαβαν οι αντίπαλοι, ούτε καν οι συμπαίκτες του. Κυρίως το έχει αντιληφθεί ο ίδιος ο «άσος»! Αφήνοντας κατά μέρος τις υπερβολές, δίνει βαθμούς και σιγουριά στον Ολυμπιακό, κέρδισε επάξια τα γάντια του βασικού και παράλληλα μια θέση στην εθνική ομάδα, διεκδικεί νέα προσωπικά βραβεία με τις αποκρούσεις του και κάπου εδώ ανακύπτει το εξής ερώτημα.

Αμείλικτο δείχνει: πώς και γιατί αυτός ο παίκτης με το καταπληκτικό κορμί για γκολκίπερ, την εκρηκτικότητα και την ευελιξία συνδυασμένη με την αντίληψη των φάσεων, άργησε τόσο να κάνει το «μπαμ»; Κάτι θα έφταιγε… Μάλλον το γνωρίζει. Και με τις τωρινές του εμφανίσεις, δεν θα σταματήσει τον χρόνο, σίγουρα όμως μπορεί να πάρει μια μεγάλη ρεβάνς. Από τον εαυτό του!

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024