Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποίησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ στη διάθεση του Απόστολου Τερζή τέθηκε ο Λούις Πάλμα.

Με καινούργιο πρόσωπο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πραγματοποιήθηκε η σημερινή (7/2) προπόνηση του Άρη. Ο Έλληνας άσος ανακοινώθηκε το πρωί και το μεσημέρι έπιασε δουλειά.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε επίσης ο Λούις Πάλμα που τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Τερζή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των σεισμών στην Τουρκία

Η ενημέρωση του Άρη:

«Με καινούργιο πρόσωπο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας μας.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε βίντεο, γυμναστήριο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αμυντική τακτική με τον Λουίς Πάλμα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Σεϊκ Ντουκουρέ ξεκίνησε θεραπεία.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/02, 20:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

* Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Μάνου Γκαρθία. Η επέμβαση, που έκανε ο Ισπανός μέσος στην πατρίδα του, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο, ήταν πετυχημένη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Μάνου Γκαρθία ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr