Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλονται οι εργασίες της Βουλής
Σήμερα επρόκειτο να συζητηθεί και το νομοσχέδιο στο οποίο έχει κατατεθεί η κυβερνητική τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εθνικές εκλογές.
Μετά τα σχολεία, κλειστή λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, θα μείνει και η Βουλή.
Σε νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί αποφασίστηκε να αναβληθούν για αύριο Τρίτη, οι προγραμματισμένες για σήμερα νομοθετικές εργασίες της Βουλής.
Και η τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη
Να σημειωθεί ότι το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».
Επίσης, στις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο έχει κατατεθεί η κυβερνητική τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εθνικές εκλογές.
- Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο…
- To αθυρόστομο, γεμάτο μένος αντίο του Labrinth στο «Euphoria»
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον ένθερμο ευρωπαϊστή και δημοκράτη Γιούργκεν Χάμπερμας
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442