Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιόνια στην Αθήνα: Αναβλήθηκαν οι εξετάσεις της Δευτέρας στα ΑΕΙ

Χιόνια στην Αθήνα: Αναβλήθηκαν οι εξετάσεις της Δευτέρας στα ΑΕΙ

Τα πανεπιστήμια της Αττικής αποφάσισαν την αναβολή των εξετάσεων που ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα, λόγω της κακοκαιρίας.

Την αναβολή των εξετάσεων των φοιτητών στα AEI της Αττικής έλαβαν οι Πρυτανικές Αρχές, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που έχει φέρει τσουχτερό κρύο και έντονες χιονοπτώσεις.

Στην απόφαση για να αναστολή των εξετάσεων προχώρησαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), το Πάντειο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ την ίδια απόφαση αναμένεται να λάβει και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Η ανακοίνωση του ΕΚΠΑ

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Δευτέρα 6/2:

– Αναβάλλονται οι εξετάσεις των φοιτητών σε όλα τα Τμήματα και τις Σχολές του ΕΚΠΑ.

– Για τα Τμήματα και τις Σχολές με έδρα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και στο συγκρότημα Ευρίπου, αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες που απαιτούν φυσική παρουσία.

Η λειτουργία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση, αν αυτό χρειαστεί, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κατάσταση που θα διαμορφωθεί».

Η ανακοίνωση του ΟΠΑ

«Λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών αναβάλλεται κάθε είδους δια ζώσης εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη μετάθεση των προπτυχιακών μαθημάτων των οποίων οι εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν».

Η ανακοίνωση του ΠΑΔΑ

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που προβλέπεται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες, ανακοινώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι διοικητικές και εκπαιδευτικές διαδικασίες με φυσική παρουσία τη Δευτέρα 06/02/2023.

Η εξέταση των μαθημάτων Α ́ και Β ́ κύκλου σπουδών που θα αναβληθούν θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των οικείων Τμημάτων έως τις 17/02/2023.

Το τμήμα Πρωτοκόλλου, Διεκπεραίωσης και Αρχείου, θα λειτουργήσει ηλεκτρονικά, email: eprot@uniwa.gr».

Η ανακοίνωση του Παντείου

«Αναβάλλονται όλες οι εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν δια ζώσης αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Κανονικά θα διεξαχθούν οι εξ αποστάσεως εξετάσεις.

Οι αναβληθείσες εξετάσεις μεταφέρονται για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με το ίδιο πρόγραμμα. Οι διοικητικές υπηρεσίες και η Βιβλιοθήκη του Παντείου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου».

Η ανακοίνωση του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου

«Αναστέλλονται για αύριο οι εξετάσεις των φοιτητών».

Η ανακοίνωση του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου

«Οι εξετάσεις αναβάλλονται για αύριο ή γίνονται εξ αποστάσεως, όπου είναι εφικτό. Για το διοικητικό προσωπικό το οποίο αδυνατεί να προσέλθει στο Πανεπιστήμιο εφαρμόζεται η τηλεργασία».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024