
Σχολεία: Όλα δείχνουν ότι θα μείνουν κλειστά τη Δευτέρα – Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας
«Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ»
Στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΙ μίλησε ο υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», αλλά και στο τι θα γίνει με τα σχολεία.
«Ότι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες» είπε ο κ. Πέτσας.
«Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία» συμπλήρωσε.
Αναφορικά με το κλείσιμο των σχολείων, ο κ. Πέτσας είπε πως «το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία».
- Ακτή Ελεφαντοστού – Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ «υπέγραψε» την πρόκριση των Νορβηγών
- Η μάχη για το Κέντρο: Τα υπό διαμόρφωση αφηγήματα ΝΔ, ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις κάλπες
- Ισπανία: Aνοίγει τον δρόμο για νομιμοποίηση πάνω από 1 εκατ. μεταναστών – «Ιστορικό μέτρο» λέει ο Σάντσεθ
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ντε Φράι (pic)
- Πετράλωνα: «Και η Πίζα γέρνει αλλά δεν πέφτει» – Τι καταγγέλλει η κόρη ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- «Αναιμική» ανάπτυξη σε Γερμανία και Γαλλία μόλις στο 0,5%



