Στην απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε ο Λευτέρης Κοκογιανάκης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από την σειρά, «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA, αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.
Η αναφορά της παρουσιάστριας στο τέλος του θέματος ήταν σαφής. «Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι» είπε αρχικά εμφανώς εκνευρισμένη.
«Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στο σινεμά. Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα. Μη μας ξαναδείτε. Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού ενοχλημένη.
Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού
«Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»
Όπως έγινε γνωστό, θύμα μπούλινγκ έπεσε πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στα Χανιά της Κρήτης όπου και ζει μαζί με την οικογένεια του.
Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, με την μορφή καταγγελίας, η αδελφή του νεαρού ηθοποιού της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Kομάντα και δράκοι».
Η Σπυριδούλα Κοκογιαννάκη έκανε λόγο για ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος του αδελφού της και εκείνος το αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η αδελφή του νεαρού Λευτέρη, πριν λίγες ημέρες μια γυναίκα επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης στο οποίο και εκείνος εργάζεται. Η γυναίκα άρχισε όμως να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει.
«Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ» φέρεται να του είπε ζητώντας επίμονα να δει τον εργοδότη του. Εκείνος, εν συνεχεία, τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το κατάστημα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας