
Άννα Καραμανλή για Γιώργο Βαρεμένο: Ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση
Ομοβροντία κατά του Βαρεμένου για την σεξιστική συμπεριφορά στην Άννα Καραμανλή
Χαρτί με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα άρπαξε ο Γιώργος Βαρεμένος μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί τις επικρίσεις για την κίνησή του.
Η Άννα Καραμανλή έδειχνε τη φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να καυτηριάζει τη στάση του, λέγοντας ότι: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο Colgate».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη χειρονομία του βουλευτή
Ανακοίνωση για το επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο βουλευτής του αντέδρασε «με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη πρόκληση».
Μάλιστα, κατηγορεί τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για πολιτική καπηλεία της τραγωδίας με την πτώση του Φάντομ που οδήγησε στον θάνατο των δύο πιλότων.
Άννα Καραμανλή: «Δεν ξέρω εάν θα το έκανε αυτό αν είχε δίπλα του έναν άντρα»
Η Άννα Καραμανλή σχολίασε το γεγονός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Κοινωνία Ώρα MEGA»: «Το κλίμα πριν την συνέντευξη δεν ήταν οξύ. Εξέφρασα την γνώμη μου, κι επειδή η άποψη μου δεν έγινε αρεστή στον συνάδελφο και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μου επιτέθηκε, ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση. Μου άρπαξε τα χαρτιά μέσα από τα χέρια μου και μετά το πέταξε επάνω μου. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνείς με κάποιον απαντάς με επιχειρήματα και λόγια».
«Δεν ξέρω εάν θα το έκανε αυτό αν είχε δίπλα του έναν άντρα», υπογράμμισε η κα. Καραμανλή.
- Ο Λένι Κράβιτς αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που γυμνάζεται φορώντας δερμάτινα παντελόνια
- Για τους 17χρονους Βρετανούς, τα social media θα σβήνουν τα μεσάνυχτα
- ΠΑΣΟΚ για έκθεση φορολογίας ΕΕ: Τρεις αποκαλυπτικές αρνητικές πρωτιές της Ελλάδας εκθέτουν την κυβέρνηση
- Παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης 2027
- Σπάτα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο
- ΙΝΑΤ: Γιατί η πυρηνική ενέργεια δεν είναι λύση ενεργειακής επάρκειας και ασφάλειας για την Ελλάδα