Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στις σήραγγες των Τεμπών στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, όταν ένα όχημα του Ελληνικού Στρατού άρχισε να βγάζει καπνούς.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα των φρένων του οχήματος που προκάλεσε τους καπνούς.
Ουρές χιλιομέτρων
Λόγω του συμβάντος, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται έπειτα από περίπου μία ώρα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα