Παγκράτι: 29χρονος τραυμάτισε 87χρονη για μια χρυσή αλυσίδα
Ο 29χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του την χρυσή αλυσίδα της ηλικιωμένης
Τον τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη στο Παγκράτι όταν δέχθηκε επίθεση από έναν 29χρονο ο οποίος είχε βάλει στο «μάτι» τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) την ώρα που η 87χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της με τα ψώνια που είχε κάνει νωρίτερα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε μπροστά της ο 29χρονος ο οποίος αρχικά προσφέρθηκε να την βοηθήσει μεταφέροντας τα ψώνια της.
Όταν όμως η 87χρονη έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει, ο 29χρονος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη, της τράβηξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό και την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί.
Τελικά ο 29χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του την χρυσή αλυσίδα της ηλικιωμένης από το Παγκράτι.
- Περιστέρι: Έγκυος και σε 7ο παιδί η μητέρα – «Δεν ήταν ο μόνιμος τρόπος ζωής μας» λέει ο πατέρας
- 17 Μαΐου | Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης Εκστρατεία ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης «Είναι εύκολο… κάν’ το»
- Ομόλογα: Πλήττονται παγκοσμίως λόγω του ενεργειακού σοκ από τον πόλεμο στο Ιράν και του πληθωρισμού
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί – Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)
- TechLiving Zone: Προϊόντα ενέργειας και τεχνολογίας στα καταστήματα ΔΕΗ
- Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας άνδρας που παρουσιαζόταν ως συνεργάτης της Lady Gaga
- Eurovision 2026: Akylas, θεωρία συνωμοσίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η «κατάρα» της 6ης θέσης
- Ρόδος: Σύλληψη ζευγαριού για μπαράζ κλοπών και απόπειρες διαρρήξεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442