Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΥπΑΑΤ: Κατασκευή αρδευτικών δικτύων στην ΠΕ Τρικάλων

ΥπΑΑΤ: Κατασκευή αρδευτικών δικτύων στην ΠΕ Τρικάλων

Ο προϋπολογισμός της διακήρυξης ανέρχεται σε 13.100.000 ευρώ

Στην προώθηση αρδευτικών έργων στην ΠΕ Τρικάλων, προχωρά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  (ΥπΑΑΤ), ανακοινώνοντας την έναρξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής.

Ο προϋπολογισμός της διακήρυξης ανέρχεται σε 13.100.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην κατασκευή υπόγειων αγωγών από P.V.C. 10 atm συνολικού μήκους 255.230 μέτρων, μετά των απαιτουμένων υδροληψιών, δικλείδων, αντιπληγματικών βαλβίδων, και λοιπών εξαρτημάτων σε αγροκτήματα του Νομού Τρικάλων.

Οι επεμβάσεις που σχεδιάζονται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου, αναφέρονται σε περιοχές εντός αναδασμού στους τέσσερις Δήμους (Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης,Φαρκαδόνας) του νομού Τρικάλων. Ειδικότερα, τα προτεινόμενα έργα θα εκτελεστούν στα αγροκτήματα: Σαρακίνας, Περιστέρας, Διαλεχτού, Μεγάλου Κεφαλοβρύσου, Μικρού Κεφαλοβρύσου, Αγίων Αποστόλων, Μεγάρχης, Δροσερού, Μουριάς, Πηγής, Μεγάλων Καλυβίων, Χρυσαυγής, Ταξιαρχών, Πετρόπορου, Κλοκωτού, Φαρκαδόνας, Ζάρκου, Πηνειάδος.

Η σύμβαση διαρκεί 24 μήνες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Η διαδικασία

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 08/03/2023 και ώρα 14:00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα γίνει στις 15/03/2023 και ώρα 13:00. (Τοπική ώρα). Οι προσφορές αποσφραγίζονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

«Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών», επισημαίνει το ΥπΑΑΤ σε σχετική ανακοίνωση.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024