
Fishy: Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του Μega πάει Ρέθυμνο
Σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς της Ελλάδας.
Ο επόμενος προορισμός του «Fishy» είναι το πανέμορφο Ρέθυμνο και μάλιστα με έναν ταλαντούχο «master chef» εν πλω!
Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA, υποδέχεται στο πολυταξιδεμένο σκάφος «Εύα» τον Πάνο Ιωαννίδη.
Μια όμορφη περιήγηση στο Ρέθυμνο
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 16:00, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει την τύχη να απολαύσει ένα λαχταριστό πρωινό διά χειρός Πάνου Ιωαννίδη. Ακολουθεί η αγωνία για την ψαριά, με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη να δίνει όπως πάντα τα φώτα του, ελπίζοντας ότι δεν θα επιστρέψουν στη στεριά με άδεια χέρια.

Η μέρα συνεχίζεται με χαλαρή βόλτα στη γραφική πόλη του Ρεθύμνου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Πάνος Ιωαννίδης επισκέπτονται ένα παραδοσιακό οργανοποιείο και βλέπουν πώς κατασκευάζεται η κρητική λύρα. Εκεί τους περιμένει μία μοναδική έκπληξη: ο Νίκος Ζωιδάκης έρχεται στην παρέα τους και τους αφιερώνει μία έξυπνη μαντινάδα.
Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας βάζει τα δυνατά του για να ετοιμάσει πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τον εκλεκτό καλεσμένο. Το τραπέζι στρώνεται με φόντο έναν καταπράσινο κήπο και μία ειλικρινής συζήτηση συνοδεύει το καλό φαγητό.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 16.00, το «Fishy» μάς ξεναγεί στις ομορφιές του Ρεθύμνου!
«FISHY» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16.00
#Fishy
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη



