
Πόπη Τσαπανίδου: «Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας, να έρθει αύριο σε debate»
Η Πόπη Τσαπανίδου ξεκαθάρισε πως «νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει» η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
Απαντώντας στις δηλώσεις Μητσοτάκη από τον Μαραθώνα, όπου ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας την απόφαση Τσίπρα να απόσχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «αφήσει τα ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια και να έρθει να συγκριθούμε», η κυρία Τσαπανίδου τού απάντησε πως «αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία».
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «επτά χρόνια τώρα, το αποφεύγει».
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!».
«Ο κ. Μητσοτάκης πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια»
Και αφού τον κάλεσε σε τηλεμαχία, ξεκαθάρισε πως «νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει».
«Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά», σχολίασε, προσθέτοντας πως «ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια».
«Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους», κατέληξε στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία
- Η μεγάλη των ταλέντων φυγή: Πώς τα πανεπιστήμια χάνουν τη μάχη της καινοτομίας
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τη συσκευασμένη «φέτα Βυτίνας» λόγω μόλυνσης με λιστέρια
- Τσουκαλάς στον Π. Μαρινάκη: Αδιανόητο να μιλάτε για τοξικότητα – Ο Μητσοτάκηςείναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας
- Ουγγαρία: Να ορκιστεί την ημέρα της συνεδρίασης της νέας Βουλής θέλει ο Μαγιάρ και ζητά τα «παγωμένα» κονδύλια από ΕΕ
- Συνεχίζει να πρωτοπορεί η Bundesliga: Παίκτρια της Μπάγερν έγινε σκάουτερ στην ομάδα ανδρών


