Ο άνθρωπος που καταγγέλλεται ότι εξαπατούσε πολίτες με την υπόσχεση θεραπείας πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

Φορώντας γυαλιά ηλίου και χειρουργική μάσκα το πρωί της Τετάρτης ο ψευτογιατρός Διονύσης Τριανταφύλλου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Κορωπίου.

Ο άνθρωπος που εξαπατούσε ασθενείς υποσχόμενος πλήρη ίαση για διάφορες ασθένειες, ακόμα και για σκλήρυνση κατά πλάκας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίσση, Πανταζής, Τσίπρας και... Χριστόδουλος στο «μαϊμού» πελατολόγιο του ψευτογιατρού

Ο φυσικοθεραπευτής που παρουσιαζόταν ως νευρολόγος, πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος της κατοικίας του, προκειμένου να δώσει το παρόν, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει τρεις φορές το μήνα.

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του ψευτογιατρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:

• απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,

• ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

• απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

• βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,

• νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr