Πάτρα: Άντρας είχε μετατρέψει το σπίτι του σε θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς
Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει ειδικό σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, εκτιμάται πως το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε από την πώληση των ναρκωτικών ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.
Πλήρες σύστημα εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης, με τη χρήση λαμπτήρων για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων, είχε στήσει στο σπίτι του 42χρονος που συνελήφθη, στο Μπεγουλάκι Πατρών, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών κατέσχεσαν περισσότερα από 1.300 γραμμάρια κάνναβης και 11 δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας
Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας «επισκέφθηκαν» το σπίτι που διατηρούσε ο συλληφθείς ως καβάτζα και κατά την έρευνα εντόπισαν 1.378 γραμμάρια κάνναβης, 11 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ενάμιση μέτρο, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές αφυγραντήρα, εξαερισμούς και φίλτρα εξαερισμού, λάμπες, συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, φιαλίδια και συσκευασίες με υγρό λίπασμα, υφασμάτινες ντουλάπες, ανεμιστήρα και 12 γλάστρες.
Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει ειδικό σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, εκτιμάται πως το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε από την πώληση των ναρκωτικών ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.
Χθες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Παρασκευή.
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία
- «Η αλληλεγγύη δεν εκκενώνεται» – Πορεία για τα Προσφυγικά
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου

