
Ιτούδης: «Έχουμε μίλια να διανύσουμε για να φτάσουμε το επίπεδο του Ολυμπιακού»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του είναι μακριά από το επίπεδο των «ερυθρόλευκων».
Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός στην Πόλη, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την οποία νίκησε με 93-73, για την 22η αγωνιστική της Euroleague και παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα, στάθηκε στο εξαιρετικό ποσοστό του στο τρίποντο και παραδέχθηκε πως η δική του ομάδα βρίσκεται αρκετά μακριά αυτήν τη στιγμή από τους «ερυθρόλευκους».
Όσα είπε ο Ιτούδης:
«Ήταν καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Έβαλε 17 τρίποντα με 60% ευστοχία και αυτό τα λέει όλα. Έχουμε να διανύσουμε ακόμα μίλια για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο».
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

