Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χειμερινές εκπτώσεις: 5 κινητά που αξίζει να αγοράσετε

Χειμερινές εκπτώσεις: 5 κινητά που αξίζει να αγοράσετε

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά είναι τα πέντε κορυφαία κινητά που θα βρείτε σε δυνατές προσφορές και αξίζει να τα αγοράσετε.

Έχει έρθει η στιγμή για καινούργιο κινητό ή θέλετε απλά να ανανεωθείτε; Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε τις αγορές σας και για να επιλέξετε ανάμεσα σε κορυφαία κινητά από εταιρίες κολοσσούς, όπως η Apple, η Samsung, η Xiaomi, η Huawei και η RealMe.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones και θα το παραλάβετε δίχως κόπο στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Κάντε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας αλλά και στον εαυτό σας και θα παραλάβετε τις συσκευές που επιλέξατε, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο, σας προτείνουμε 5 κορυφαίες συσκευές με μοναδικές λειτουργίες που συναρπάζουν και τους πιο απαιτητικούς.

Apple iPhone 13 5G 4GB 128GB

Το iPhone 13 συναρπάζει με τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει ο επεξεργαστής A15 Bionic, καθώς προσφέρει υψηλότερες  ταχύτητες κατά 50% και 30%, ταχύτερα γραφικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καλύτερη υποστήριξη της κάμερας, εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η Super Retina XDR οθόνη τεχνολογίας OLED έρχεται για να μεγιστοποιήσει την απόλαυση καθώς το χρησιμοποιείτε,  είτε πρόκειται για την ανάγνωση ενός εγγράφου, είτε την παρακολούθηση ενός επεισοδίου από την αγαπημένη  σας σειρά. Είναι η πιο φωτεινή Super Retina και φτάνει τα 1.200 για HDR περιεχόμενο.

Έτσι μπορείτε να δείτε τα πάντα ακόμα και κάτω από το ηλιακό φως.

Σε αυτό το μοντέλο, η Apple σκέφτηκε «διαγωνίως», εφαρμόζοντας την έξυπνη αναδιάταξη των καμερών, καθώς τοποθέτησε  τους δύο φακούς σε μικρότερο χώρο. Έτσι εξοικονόμησε την αναγκαία επιφάνεια για το για το sensor-shift OIS, τη νέα τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης που κάνει θαύματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Cinematic mode, Photographic Styles, Dolby Vision HDR, Portrait mode, Night mode selfies, Smart HDR 4, Deep Fusion και πολλά άλλα εφέ απογειώνουν τις λήψεις σας είτε με την πίσω είτε με την μπροστίνα selfie κάμερα.

Αγοράστε το από 837,97 € ή από 17,46 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Samsung Galaxy A52s 5G 6GB 128GB

Το Samsung Galaxy A52s 5G έχει έρθει για να αναβαθμίσει τις εμπειρίες σας, με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, όπως η  οθόνη 6,5” sAMOLED, ο 8πύρηνος επεξεργαστής, η Multi Role Quad Camera 64MP με OIS, η μπαταρία 4.500 mAh, η αντοχή IP67 και το Fast Charging 25W.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας ανεβάζει την ευκρίνεια και τη σταθερότητα σε άλλο επίπεδο. Αποκτήστε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στην κύρια Multi-Role κάμερα 64MP F1.8 (AF) με OIS για καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα.

Αξιοποιήστε τις λειτουργίες Single Take και Night Mode για πιο καθαρές, πιο ζωντανές φωτογραφίες, καθώς και την εμπρόσθια κάμερα των 32MP για να βελτιώσετε τις selfie σας και όχι μόνο.

Φοβάστε τα ατυχήματα; Δεν χρειάζεται πια, αφού διαθέτει πιστοποίηση IP67 που το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Αντέχει βύθιση σε έως και 1 μέτρο γλυκού νερού για 30 ολόκληρα λεπτά, ώστε να μπορείτε να το στεγνώσετε και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε κανονικά για gaming, φωτογραφίες ή για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Η μπαταρία 4.500mAh σας δίνε περισσότερο χρόνο ενώ η διαχείριση ισχύος της AI εντοπίζει και προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για μακροχρόνια ισχύ.

Αγοράστε το από 358,97  € ή από  9,97  € / μήνα σε 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Xiaomi Redmi Note 11 NFC 4GB 128GB Graphite Gray

Το Xiaomi Redmi Note 11 είναι κατασκευασμένο με οθόνη AMOLED Full HD+ 6.67» με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 4GB και υπόσχεται μοναδικές λειτουργίες.

Χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή του, απολαμβάνετε μεγάλες επιδόσεις και ταχύτατη απόκριση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Και χάρη στα 6GB μνήμης RAM που διαθέτει, αυτές οι εφαρμογές θα εκτελούνται χωρίς κολλήματα, για να μη χρειάζεται να σταματάτε αυτό που κάνετε ούτε στιγμή.

Το σύστημα τετραπλής κάμερας 50MP στο πίσω μέρος του αναβαθμίζει τις φωτογραφίες σας ενώ μπορεί να τραβήξει και βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30 fps. Το κινητό διαθέτει, επίσης, και μπροστινή ευρεία κάμερα 13MP, με την ίδια δυνατότητα λήψης βίντεο.

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με άνεση και λεπτομέρεια μέρα και νύχτα, χάρη στην AMOLED 6.67 ιντσών οθόνη του, που διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για ομαλή κίνηση ακόμη και σε σκηνές γρήγορης δράσης, χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη διάρκεια, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις δυνατότητές του ακόμη και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Αγοράστε το από 179,00 € ή από από 14,92 € / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Huawei Nova 9 SE 8GB 128GB

Το HUAWEI Nova 9 SE έχει τον τρόπο του να σας μαγέψει. Η διπλή του επίστρωση για λαμπερό look θα σας κάνει να το λατρέψετε με την πρώτη ματιά ενώ ο σχεδιασμός δύο δακτυλίων στην οπίσθια κάμερα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Το λεπτό περιθώριο είναι στα 1.05 mm και σχηματίζει ένα περίγραμμα γύρω από την 6.78″ FHD+ οθόνη Huawei FullView, για να βλέπετε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να περιορίζεται η ορατότητά σας. Ανοίγοντας τον πίνακα ελέγχου του, έχετε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν τη σωστή και καλή λειτουργία του κινητού.

Η κύρια κάμερα της συσκευής χρησιμοποιεί την τεχνολογία pixel 9-in-1, για να βελτιώσει το μέγεθος των pixel στα 2.1 mm. Ο αισθητήρας των 1/1.52″ απορροφά περισσότερο φως, αποκτώντας υψηλό δυναμικό εύρος και μειωμένο θόρυβο.

Ακόμη, χάρη στον ισχυρό αλγόριθμο που ενώνει πολλαπλά καρέ, η τετραπλή οπίσθια κάμερα απαθανατίζει ζωντανές στιγμές συνεχώς, είτε φωτογραφίζετε την ημέρα, είτε την νύχτα.

Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.000 mAh, για να διαρκεί για όλη την ημέρα, ενώ το 66W Huawei SuperCharge φροντίζει για την ταχύτατη αναπλήρωση της ενέργειας, σε περίπτωση που ξεμείνετε.

Αγοράστε το από 269,99 € ή από 11,25 € / μήνα σε 24 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Realme 8 5G 4GB 64GB

To Realme 8 υπόσχεται ταχύτητα στην καθημερινότητά σας και όχι μόνο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ιδέα του  racing design του, με ειδικό μοτίβο και επεξεργασία που αντανακλούν το φως και χαρίζουν μοναδικά εφέ αντικατοπτρισμού που κλέβουν την παράσταση.

Είναι εξαιρετικά εύχρηστο, λεπτό και ελαφρύ για άνετο και σταθερό κράτημα ενώ διαθέτει και αισθητήρα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι της συσκευής για γρήγορο και ακριβές ξεκλείδωμα.

Με τριπλή βασική κάμερα (48, 2, 2 ΜΡ), τεχνολογία Super Nightscape και bokeh εφέ για έμφαση στα πρόσωπα, μπορείτε να φωτογραφίσετε σαν επαγγελματίας ό,τι θέλετε και όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί.

Χάρη στην πανίσχυρη GPU Mali-G57, το Realme 8 5G επιτυγχάνει πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης και σας χαρίζει μια πιο  ευκρινή και ομαλή εικόνα, ακόμα και σε games με καταιγιστική δράση. Τα πάντα σε αυτή την οθόνη των 6,5″ είναι πιο καθαρά και πιο όμορφα.

Με μια μπαταρία 5.000 mAh και φόρτιση 18W, δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει αυτονομία για 42 ώρες κλήσεων, 114 ώρες ακρόασης μουσικής, 16 ώρες βίντεο και 655 ώρες stand by. Με λίγα λόγια, θα είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμο, για όποτε το χρειαστείτε.

Αγοράστε το από 178,90 € ή από 14,91 € / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024