Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Extraordinary: Η πιο fun σειρά υπερηρώων έρχεται για να μας φτιάξει τη χρονιά

Extraordinary: Η πιο fun σειρά υπερηρώων έρχεται για να μας φτιάξει τη χρονιά

Πώς θα ένιωθες αν ζούσες σε έναν κόσμο όπου μόνο εσύ δεν είχες υπερδυνάμεις;

Το μόνο πράγμα που έχει κυκλοφορήσει είναι το trailer, κι όμως ανυπομονούμε για τη στιγμή που το Extraordinary θα εμφανιστεί στις οθόνες μας. Ευτυχώς, δεν θα αργήσει πολύ, αφού η πρεμιέρα του στο Disney+, στο οποίο έχεις πρόσβαση και μέσα από το Vodafone TV, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου. Μέχρι να πατήσουμε το play, αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για τη νέα – και εξαιρετικά fun – σειρά της πλατφόρμας.

Ξεκινά από μια… ενδιαφέρουσα αφετηρία

Στο σύμπαν της σειράς, όλοι οι άνθρωποι αποκτούν υπερδυνάμεις λίγο μετά την ενηλικίωσή τους. Ή μάλλον, σχεδόν όλοι, αφού η Τζεν, η πρωταγωνίστριά μας, έχει σβήσει ήδη 25 κεράκια, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Τώρα, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει – ή έστω να καταλάβει γιατί διαφέρει από τους φίλους και την οικογένειά της.

Είναι κωμωδία, αλλά υπόσχεται και δράση

Το trailer μας έχει πείσει ότι το χιούμορ του Extraordinary είναι ακριβώς του γούστου μας. Ταυτόχρονα, αισθανόμαστε αρκετή σιγουριά ότι μια σειρά γεμάτη υπερήρωες θα έχει και μπόλικη δράση. Και κάτι μας λέει ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την εμφάνιση όλων αυτών τω υπερφυσικών δυνάμεων, αλλά και για την απουσία τους από την κεντρική ηρωίδα μας.

Πιστεύουμε ότι θα μας κάνει να ταυτιστούμε

Αν αφήσεις στην άκρη το υπερφυσικό του πράγματος, η σειρά φαίνεται να ακουμπά θέματα που απασχολούν πολλούς από εμάς. Η – μονίμως άβολη – Τζεν εντέλει αισθάνεται πως υστερεί, πως έχει μείνει πίσω, πως διαφέρει. Συναισθήματα που, δυστυχώς, δεν ανήκουν αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας.

Οι συντελεστές του είναι ιδιαιτέρως πειστικοί

Η βρετανική παραγωγή του Disney+ στηρίζεται πολύ στο ταλέντο νέων, ανερχόμενων ηθοποιών. Έχει ωστόσο να επιδείξει και ονόματα-σφραγίδες ποιότητας. Όπως τους παραγωγούς του λατρεμένου μας Killing Eve και την Siobhán McSweeney, την όχι ακριβώς καλοκάγαθη μοναχή της κωμικής σειράς Derry Girls.

Είναι μόνο ένας από τους λόγους που αγαπάμε το Vodafone TV

Κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποια νέα παραγωγή του Disney+ ή της HBO – δηλαδή συνέχεια – εκτιμάμε όλο και περισσότερο την εγγραφή μας στο Vodafone TV. Πράγματι, στην πλατφόρμα για πρώτη φορά βρίσκουμε τα κορυφαία προγράμματα και των δυο ασυναγώνιστων παρόχων streaming, από το μαγικό παιδικό περιεχόμενο, μέχρι τις ανατρεπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ, τις μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά και τα μεγαλύτερα blockbusters.

Ταυτόχρονα, το Vodafone TV μας προσφέρει περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου που ανανεώνονται κάθε μήνα, αλλά και περισσότερα από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια με θρυλικές και νέες εκπομπές. Και αν προχωρήσεις σε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100, το Vodafone TV, με Disney+ και HBO μαζί, έρχεται ως δώρο για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου.

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024