Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Σταυρούπολη

Απείλησαν τους υπαλλήλους με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ.

Στόχος ληστών για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια έγινε χθες ένα κατάστημα ψιλικών στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Τις προηγούμενες δύο φορές, μάλιστα, οι δράστες κρατούσαν όπλο ενώ εχθές το βράδυ η ληστεία έγινε με την απειλή μαχαιριού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, που μετέδωσε το voria.gr ήταν περίπου 22:30 όταν δύο άτομα φορώντας μάσκες για τον κοροναϊό και κουκούλες μπήκαν στο κατάστημα, έβγαλαν μαχαίρι και είπαν στους υπαλλήλους «μην κουνιέστε, καθίστε κάτω». Τότε, μπήκαν πίσω από τον πάγκο και άρπαξαν από την ταμειακή κοντά στα 500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τονίζει ότι είναι η τρίτη ένοπλη ληστεία στο κατάστημα του τα τρία χρόνια που λειτουργεί.

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως, δεν ξέρουμε τι μπορούμε να να κάνουμε πλέον για την ασφάλεια των εργαζομένων. Όπως είναι λογικό, οι εργαζόμενοι τρόμαξαν, εγώ ήμουν πίσω στο γραφείο και, παρότι πάντα παρακολουθώ τις κάμερες, δεν τους αντιλήφθηκα. Όταν βγήκα έξω τούς είδα να τρέχουν προς την οδό Λαγκαδά», τόνισε και πρόσθεσε: «Πάντα κάνουν το ίδιο πράγμα, μέσα σε δύο λεπτά μπαίνουν και αρπάζουν τις εισπράξεις. Συνήθως γίνεται όταν αλλάζουν οι βάρδιες της αστυνομίας, πολύ πρωί ή αργά το βράδυ».

Να σημειωθεί ότι από εχθές το βράδυ σημειώθηκαν αλλά δύο ληστείες, μια σε ιχθυοπωλείο στο Καπάνι και ακόμη μία σε κατάστημα ψιλικών στην Σταυρούπολη.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο μετά τη Σταυρούπολη να χτύπησαν στη Μοναστηριού.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024