
Γιώργος Αγγελόπουλος: Με τη Δήμητρα έχουμε κοινό πνευματικό
Οι δυό τους γνωρίστηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, απαντώντας για τη σχέση και την πρώτη τους γνωριμία.
Η πρώτη συνάντηση
«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη.
Η Δήμητρα Βαμβακούση για την πρώτη τους γνωριμία
Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.
«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.
- Επιθέσεις σε νοσοκομεία και ασθενείς που δραπετεύουν – Η καχυποψία των κατοίκων φουντώνει την επιδημία Έμπολα
- Προειδοποιητικό μήνυμα Χαμενεΐ στις ΗΠΑ: «Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στην περιοχή του Κόλπου»
- Η 90χρονη Τζούλι Άντριους μιλά για τη νόσο του Πάρκινσον: «Ξέρω πολύ καλά πόσο καταστροφική μπορεί να είναι»
- Αγρίνιο: Στη ΜΕΘ γυναίκα μετά από δάγκωμα φιδιού
- Δήμος Αθηναίων: Αποκαταστάθηκε το άγαλμα του Καβάφη που είχε υποστεί βανδαλισμό
- Ολυμπιακός: «Η θρυλική διαδρομή από το ξενοδοχείο μέχρι το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά» (vid)




