
Ανεβαίνει στο Νο.3 ο Τσιτσιπάς – Στο Νο.1 ο Τζόκοβιτς
Ο Ελληνας τενίστας κερδίζει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την Δευτέρα (30/1) θα ανέβει στον Νο.3 της ATP – Στο Νο.1 ο Τζόκοβιτς.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Οπεν (0-3), αλλά χάρη στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιήσει στη φετινή διοργάνωση θα ανέβει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.
Συγκεκριμένα, από το Νο.4 στο οποίο βρισκόταν πριν ξεκινήσει το πρώτο Grand Slam της φετινής σεζόν, θα ανέβει στο Νο.3, έχοντας 6195 πόντους. Ο συμπατριώτης μας θα είναι 735 βαθμούς πίσω από τον Κάρλος Αλκαράθ και 875 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο στη Μελβούρνη επιστρέφει και στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, εκτοπίζοντας τον μέχρι πρότινος κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Αλκαράθ.
Ο Ισπανός είχε ανέβει στην πρώτη θέση μετά τον τίτλο που κατέκτησε στο πρόσφατο US Open και παρέμεινε εκεί για 4.5 μήνες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάρλος Αλκαράθ δεν αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Οπεν λόγω τραυματισμού.
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν


