
Περού: Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό
Ένα λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό
Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γκρεμό για άγνωστη αιτία στην περιοχή Πιούρα, βορείως της πρωτεύουσας του Περού, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, στο Ελ Άλτο και στη Μάνκορα, διευκρίνισε η αστυνομία χωρίς να μπορεί να δώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών.
Κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αρκετοί επιβάτες εκτινάχθηκαν από τα παράθυρα και άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα στο λεωφορείο.
Το λεωφορείο της εταιρίας Q’orianka Tours είχε αναχωρήσει από τη Λίμα και κατευθυνόταν προς την Τούμπες στα σύνορα με τον Ισημερινό.
Σε ακατοίκητη περιοχή κοντά στην πόλη Όργκανος, βγήκε από τον δρόμο ενώ είχαν απομείνει σχεδόν 260 χιλιόμετρα για να διασχίσει και να φτάσει στον προορισμό του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ


