
Πέισερς – Μπακς 131-141: Ανεπανάληπτος Γιάννης, διέλυσε τους Πέισερς με 41 πόντους
Ο Γιάννης Αντετοκούκνμπο πραγματοποίησε μια ακόμη μυθική εμφάνιση (41 πόντους, 12 ριμπάουντ) και οι Μπακς επικράτησαν των Πέισερς με 141-131!
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά ισοπεδωτικός και οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν χάρη στον Greek Freak να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας των Ιντιάνα Πέισερς με 141-131!
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν ασταμάτητος στην Ιντιάνα, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 41 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής, με 14/22 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 7/18 βολές.
Τα «ελάφια» έκαναν… πάρτι στο πρώτο μέρος και έχτισαν πάνω στην τεράστια διαφορά, κρατώντας δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι Πέισερς ουσιαστικά απλώς «έφτιαξαν» την εικόνα τους και το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιάννης και η παρέα του ήταν on fire, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 29 πόντων (85-56).
Εκπληκτικό εμφάνιση έκανε και ο Τζρου Χολιντέι, που είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Τα δωδεκάλεπτα: 30-45, 56-85, 99-114, 131-141
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται το voucher
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος

