Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: Άρπαξε και πέταξε το κινητό γυναίκας που τον βιντεοσκοπούσε

Κάνιε Γουέστ: Άρπαξε και πέταξε το κινητό γυναίκας που τον βιντεοσκοπούσε

Ξέφυγε για ακόμα μία φορά ο διάσημος τράπερ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του Κάνιε Γουέστ, για τους λάθος όμως λόγους.

Σύμφωνα με το Page Six, ο διάσημος ράπερ έβγαινε από τον αγώνα μπάσκετ της κόρης του Νορθ όταν παρατήρησε ότι τον ακολουθούσαν παπαράτσι που τον κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Για αρκετή ώρα ζητούσε από όσους τον βιντεοσκοπούσαν να σταματήσουν να το κάνουν, εξηγώντας πως είναι δικαίωμά του να μην θέλει να τον καταγράφουν. Ωστόσο, δεν το έκαναν και εκείνος ξέσπασε.

«Σταμάτα με τις κάμερες, όταν λεω «σταμάτα» είναι «σταμάτα»», είπε εκνευρισμένος σε μία γυναίκα.

«Καταλαβαίνω», αποκρίθηκε εκείνη αλλά συνέχισε να τον βιντεοσκοπεί ισχυριζόμενη ότι μπορούσε να το κάνει επειδή είναι «διάσημος».

Τότε ο Κάνιε άρπαξε το τηλέφωνό της και το πέταξε στον δρόμο.

«Δεν χρειαζόταν να μου ορμήσεις έτσι», είπε στη γυναίκα, που τον τραβούσε με το κινητό. Δεν γίνεται σαφές όμως αν ήταν δημοσιογράφος ή θαυμάστριά του.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

To αντισημιτικό παραλήρημα που προκάλεσε σάλο

Τις προηγούμενες μέρες ο Κάνιε Γούεστ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν εξέφρασε ανοιχτά τη λατρεία του για τον Αδόλφο Χίτλερ και κάλεσε τους Εβραίους να τον συγχωρήσουν.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye», ο Γουεστ εμφανίστηκε με μαύρη full face μάσκα και άρχισε να εξαπολύει επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας, ενώ παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία».

Στη συνέχεια, επανέλαβε τη θεωρία συνωμοσίας πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» και τόνισε ότι οι Εβραίοι δεν μπορούν να του λένε ποιον μπορεί να αγαπά και ποιον όχι.

«Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα», υπογράμμισε απευθυνόμενος στους Εβραίους.

Όταν ο Μακίνες τον ρώτησε τι θα έκανε με τους Εβραίους αν εκλεγόταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ράπερ αποκρίθηκε: «Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024