
Χαμός στη Λεωφόρο: Γκολ ο Τσέριν, 1-0 ο Παναθηναϊκός
Ο Τσέριν με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι και πλέον ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ακόμα γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (2-0).
Με γκολ του Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν στο 18’, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και έβαλε… φωτιά στη Λεωφόρο!
Ο μέσος του Τριφυλλιού βρήκε χώρο και σούταρε δυνατά στη γωνία του Κοτάρσκι, ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 1-0.
Με αυτό το γκολ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης και πλέον χρειάζεται ένα ακόμα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (2-0).
Δείτε το γκολ:
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»


