
Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Δευτέρα
Οδηγίες εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την λειτουργία των σχολείων ανήμερα των Τριών Ιεραρχών.
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε οδηγίες για την λειτουργία των σχολείων κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Η εγκύκλιος που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή προβλέπει ότι η ημέρα των Τριών Ιεραρχών δεν θα είναι αργία για τα σχολεία, ωστόσο δεν θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα.
Πιο αναλυτικά, την εγκύκλιο που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή επισημαίνεται ότι «την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας».
Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695). Τονίζεται ότι η εγκύκλιος για την εορτή των Τριών Ιεραρχών αφορά τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά σχολεία.
Η εγκύκλιος
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
- Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
- Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή σε νοσοκομείο με 13 τραυματίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «βολική» ανάγνωση της έκθεσης Τυχεροπούλου από τη ΝΔ – Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και «γαλάζιο»

