Αντώνης Σρόιτερ: «Βαριέμαι να τσακωθώ – Στις έντονες στιγμές αλλάζω δωμάτιο, όροφο, σπίτι»
«Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει...»
Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, που έκαναν πρεμιέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο MEGA.
Ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, βρέθηκε στο στούντιο και παραχώρησε μία ειλικρινή συνέντευξη. Μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.
«Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.
«Βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ»
Μάλιστα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αποφεύγει τσακωμούς και εντάσεις. «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό», είπε.
Και πρόσθεσε: «Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει».
«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, ειναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», εξομολογήθηκε για τις στιγμές έντασης με τη σύζυγό του.
Όσο για τον γάμο του με την Δήμητρα Αιγινίτη; «Ήταν fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου», σχολίασε.
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442