
Γουόκαπ στην Εθνική Ελλάδος; Τι απάντησε ο γκαρντ του Ολυμπιακού(vid)
Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο μεγάλος ήρωας του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, με τον γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να αναφέρεται μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του και στην περίπτωση της Εθνικής Ελλάδος.
Το καλάθι του Τόμας Γουόκαπ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για την Baskset League, ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» και κράτησε το αήττητό τους στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίπτωση να φορέσει τα γαλανόλευκα για την Εθνική ομάδα.
Στη σχετική ερώτηση που του έγινε για το τι θα έκανε αν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, ως νατουραλιζέ όπως συμβαίνει και σε αρκετές άλλες εθνικές, ο ίδιος απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο και με δύο λέξεις:
«Είμαι Αμερικανός».
- Φωτιές: Παρατεταμένη ξηρασία και ανθρώπινη αμέλεια αυξάνουν τον κίνδυνο – Στη Θεσσαλονίκη 272 φωτιές σε 18 ημέρες
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας
- Μουντιάλ 2026: Η Times Square «πλημμύρισε» από τους οπαδούς της Αργεντινής ενόψει τελικού (vids)
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»



