Σίσσυ Χρηστίδου: Το λουκ του Αλέξη Κούγια την εντυπωσίασε – Τι απάντησε στα κομπλιμέντα
«Δεν σας έχω δει ξανά έτσι...»
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (22/1) ο Αλέξης Κούγιας για να μιλήσει σχετικά με τις υποθέσεις του “ψευτογιατρού” και της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο ποινικολόγος επέλεξε να εμφανιστεί στο πλατό με ένα πιο casual και αθλητικό look, μια εμφάνιση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.
«Μου αρέσει αυτό το λουκ, κύριε Κούγια, ομολογώ. Δεν σας έχω δει έτσι ξανά», είπε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο να απαντά χαμογελώντας «Και εμένα μου αρέσει».
Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου αστειεύτηκε πως κάποιοι θα πουν ότι τη συμπαθεί, αφού βρίσκεται συχνά στην εκπομπή. Τότε εκείνος αποκάλυψε πως δεν αντιπαθεί και δεν έχει κάτι μαζί της.
«Σας πάει! Και έρχεστε ξανά στην εκπομπή, θα σας παρεξηγήσουν, θα νομίζουν ότι με συμπαθείτε στο τέλος, δεν ξέρω», ανέφερε η παρουσιάστρια, με τον Αλέξη Κούγια να αποκρίνεται: «Δεν έχω κάτι, δεν σας αντιπαθώ».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442