Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Γύφτοι κατέλαβαν την πλατεία Πυροσβεστών» - Νέες χυδαιότητες

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Γύφτοι κατέλαβαν την πλατεία Πυροσβεστών» – Νέες χυδαιότητες

«Παραδομένοι στην ανομία»

Σε ένα νέο ρατσιστικό παραλήρημα, μέσα από την σελίδα του στο Twitter προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος καταφέρνει και πάλι να βρεθεί στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους.

Έτσι, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να γίνει με τιμές αρχηγού κράτους, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαμαρτύρεται για τις εικόνες που υποστηρίζει ότι αντικρίζει στα Πατήσια.

Ο διαγραφείς από τη ΝΔ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής που είχε τσακωθεί πρόσφατα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αποφάσισε να τοποθετηθεί στο Twitter για άτομα που υποστηρίζει ότι έκαναν κατάληψη σε πλατεία γράφοντας «παραδομένοι στην ανομία».

«Γύφτοι κατέλαβαν την πλατεία»

Οι εικόνες που… έβγαλαν από τα ρούχα του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών στα Πατήσια που σύμφωνα με τον ίδιο την έχουν καταλάβει «γύφτοι, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές».

Οπως αναφέρει, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού αλλά απάντηση δεν πήρε. Ομως μετά από παρότρυνση στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε την Αμεση Δράση και ενημέρωσε για την… κατάληψη.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024