Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kylie Jenner: Δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του

Kylie Jenner: Δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του

Τα likes έπεσαν «βροχή»...

Τον 11 μηνών γιο της μας σύστησε για πρώτη φορά η Kylie Jenner και «έριξε» το Instagram. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες του και μάλιστα αποκάλυψε το όνομα που επέλεξαν με τον Travis Scott.

Η πρώτη εικόνα που πόσταρε ήταν μια selfie με τον μικρό της μπροστά από έναν καθρέφτη. Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια χαριτωμένη φωτογραφία του να κάθεται αναπαυτικά σε έναν καναπέ, ενώ φορούσε ένα σκουφάκι πάνω από τις μπούκλες του.

«AIRE», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, ανακοινώνοντας έτσι το όνομά του. Σύμφωνα με μία πηγή, σημαίνει «το λιοντάρι του Θεού».

«Σ’ αγαπώ Aire Webster» σχολίασε η γιαγιά Kris Jenner. Η θεία Khloe Kardashian έγραψε: «Ο βασιλιάς! Ο νεαρός βασιλιάς!».

Επίσης, η κολλητή της Kylie Hailey Bieber, πρόσθεσε μια σειρά από emojis με πρόσωπα που κλαίνε και έγραψε: «Aire angel».

Η Kylie και ο Travis καλωσόρισαν τον γιο τους στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο και αρχικά είχαν ανακοινώσει ότι τον ονόμασαν Wolf Jacques. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά άλλαξαν γνώμη και είπαν πως πλέον δεν ονομάζεται έτσι ο μικρός.

«Το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. H αλήθεια είναι ότι δεν του ταιριάζει. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί βλέπω παντού το όνομα Wolf», έγραψε στα Instagram Stories της η Kylie.

Σύμφωνα με το «TMZ», το πλήρες όνομα του μωρού κατά τη γέννησή του ήταν Wolf Jacques Webster και είναι στο πιστοποιητικό γέννησης, επομένως θα υπάρξει νομική διαδικασία για την αλλαγή.

Οι φήμες χωρισμού

Στο μεταξύ όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την τηλεπερσόνα και τον τραγουδιστήνα έχουν χωρίσει. Πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι: «Οι δύο τους είχαν μια σχέση με σκαμπανεβάσματα. Και παρόλο που δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει οριστικά».

Και πρόσθεσε: «Η Kylie και ο Travis ζουν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Με δύο παιδιά, η Kylie δεν βγαίνει πάρα πολύ έξω. Ο Travis από την άλλη πλευρά ζει μια ζωή με ξενύχτια στο στούντιο και έξοδο με φίλους. Οι δύο αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Σημειώνεται ότι Kylie και Travis έχουν μαζί ακόμα μία κόρη, την 4χρονη Stormi, που αποτελεί το νεότερο fashion icon της οικογένειας, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κλέβει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024