Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Σοσιεδάδ (0-2)

«Τρένο» η Σοσιεδάδ (0-2)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες, μετά το 2-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο. Παράλληλα, η Εσπανιόλ έκαμψε την αντίσταση της Μπέτις νικώντας 1-0.

Ικανή, όχι μόνο να εξασφαλίσει θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά ίσως ακόμη και να απειλήσει τους δύο «μεγάλους», μοιάζει το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το συγκρότημα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ πέρασε ευκολότερα του αναμενομένου από το «Αλφόνσο Πέρεθ» της Μαδρίτης, επικρατώντας 2-0 της αξιόμαχης Ράγιο Βαγεκάνο, συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες και προσωρινά έπιασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης τη Ρεάλ Μαδρίτης (η οποία έχει δύο ματς λιγότερα).

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, όπου οι Βάσκοι σκόραραν δύο φορές με τους Σόρλοθ και Μπαρενετσέα, καθώς στη συνέχεια η Σοσιεδάδ προφύλαξε τα νώτα της και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν και να διεκδικήσουν κάποιο αποτέλεσμα.

Στο άλλο ματς, σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων «γράφει» η Μπέτις, που ηττήθηκε 1-0 στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ και χάνει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Μετά από δύο οδυνηρούς αποκλεισμούς στα πέναλτι, πρώτα στον ημιτελικό του σούπερ καπ με την Μπαρτσελόνα και έπειτα από την Οσασούνα στο κύπελλο, οι «βερδιμπλάνκος» έχασαν και στο πρωτάθλημα, με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 44΄ και τον τερματοφύλακα Αλβαρα Φερνάντεθ να πραγματοποιεί κάποιες σωτήριες επεμβάσεις.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024