Μετά από ένα μήνα στα πιτς, ο Σέρβος χαφ επιστρέφει στη δράση για την ΑΕΚ. Η Ενωση έχει επικίνδυνη έξοδο στη Νίκαια (22/1, 16:00), με τον Ματίας Αλμέιδα να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.
Ο Αργεντινός τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ένα από τα πιο πολύτιμα «κιτρινόμαυρα» εργαλεία βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τον Ιωνικό έμειναν ο Σιντιμπέ και ο Γαλανόπουλος, αλλά και οι Ελίασον και Μοχαμαντί.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα στη Νίκαια: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Κοσίδης.
Ο Χρήστος Κόντης αποθέωσε την ομάδα του για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την αυταπάρνηση που επέδειξαν.
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 11άδα του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) – Μεϊτέ και Μύθου στις αρχικές επιλογές.