Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα πράσινα παράδοξα 

Τα πράσινα παράδοξα 

Ο Παναθηναϊκός πάσχει φέτος από έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου

Δεν θα κυλήσει πολύ πίσω ο χρόνος. Μόνο επτά ημέρες. Ακριβώς πριν μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από τη Μπολόνια νικώντας τη Βίρτους 85-83. Δεν νικάς εύκολα στην Ιταλία και όπως είπε (τότε) ο Μπαρτζώκας «ήταν η πιο μεγάλη νίκη της σεζόν».

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός απέτυχε να βαδίσει στον δρόμο που χάραξε ο Ολυμπιακός. Το γιατί δεν είναι δα και μυστικό να το προσεγγίσει κάποιος: αυτή την περίοδο οι Ερυθρόλευκοι έχουν μέταλλο, μπορούν να επικρατήσουν της οποιασδήποτε ομάδας και την ίδια στιγμή οι Πράσινοι νιώθουν να χάνουν το έδαφος ακριβώς την ώρα που πρέπει να βρεθούν απέναντι στην επιτυχία!

Επιρρεπείς στα λάθη μπροστά στη μεγάλη πρόκληση και αυτό σημαίνει πως έμεινε μόνο η φανέλα από μια άλλοτε ισχυρή ομάδα. Με τη φανέλα, όμως, δεν παίρνεις τους βαθμούς. Τουλάχιστον όχι μόνον με αυτή. Και να σκεφθεί κάποιος πως κόντρα στον Ολυμπιακό ο «εγκέφαλος» Τεόντοσιτς ήταν εντυπωσιακός με 21 πόντους και 5/10 τρίποντα, ενώ με το Τριφύλλι μόνο προς το τέλος φάνηκε και έμεινε στους 12. Τι έλειπε από τον Παναθηναϊκό και ποια είναι τα παράδοξα που μάλλον οσονούπω θα γίνει απέλπιδα προσπάθεια να λυθούν καθόσον μπορεί να είμαστε και ενώπιων αποφάσεων;

Δύο παίκτες απέκτησε νωρίς το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟ. Τον Γκριγκόνις και τον Γκουντάιτς. Αμφότεροι έμειναν στα ρηχά στο ματς με τη Βίρτους και είχαν 3 και 2 πόντους αντίστοιχα. Πού πας έτσι… Για να αντιληφθούν οι πάντες τι σχεδιασμός υπήρξε, ο Πονίτκα εντάχθηκε στο ρόστερ μόνο και μόνο επειδή έκανε θαυμάσιο Ευρωμπάσκετ!

Τον δε Μπέικον, ουσιαστικά δεν τον ήθελαν, αλλά έμοιαζε με σωσίβιο όταν τα κύματα της γκρίνιας απειλούσαν να σκεπάσουν τους πάντες και τα πάντα στο ΟΑΚΑ. Ηρθε ο Αμερικανός, στην καλή του μέρα σκοράρει κατά ριπάς, πλην όμως τα βρήκε μπαστούνια με την ομάδα του Σκαριόλο, οπότε έμεινε στους 8 πόντους με πολύ χαμηλά ποσοστά. Ο Μπέικον αν δεν του βγει το ματς, βραχυκυκλώνει και …τα σπάει τα καλάθια.

Για να αποδειχθεί πως το μεγαλύτερο παράδοξο του εφετινού Παναθηναϊκού σχετίζεται με την έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου και κυρίως ταυτότητας. Όταν παίζεις έτσι, τα χαμηλά στρώματα της Ευρωλίγκας σε περιμένουν…

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024