Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα απόψε ο Ραμόν

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα απόψε ο Ραμόν

Στις 21:55 ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα φτάσει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται απόψε ο Ραμόν Ράμος Λίμα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα και στις 21:55 αναμένεται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Λατινοαμερικάνος ακραίος αμυντικός, ο οποίος θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τον Ροντινέι, το Σάββατο (21/1) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στους Ερυθρόλευκους.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, ο Ραμόν Ράμος Λίμα θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του μια επιπλέον και συνάμα σημαντική λύση για την αριστερή πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2017, με τους Ερυθρόλευκους να πληρώνουν 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό,  ο οποίος μετά τον Ροντινέι αποκτά έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την εν ενεργεία κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο. Ενας παίκτης, που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Μίτσελ, με τους Πειραιώτες να βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό ακραίο αμυντικό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024