Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός: Τραγουδιστής ο ένας από τους γιους του

Ψευτογιατρός: Τραγουδιστής ο ένας από τους γιους του

Καριέρα τραγουδιστή ακολουθεί ο ένας γιος του 66χρονου ψευτογιατρού που κατηγορείται για πέντε θανάτους ασθενών.

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα περίπτωση ψευτογιατρού που εξαπατούσε βαριά άρρωστους ασθενείς, πέντε εκ των οποίων κατέληξαν.

Πρόκειται για φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μπορεί να χορηγήσει θεραπείες με ενέσεις από βλαστοκύτταρα για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τραγουδιστής ο γιος του

Οι τελευταίες αποκαλύψεις αφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον του ψευτογιατρού και ειδικότερα το ένα από τα παιδιά του, που σύμφωνα με τις Αρχές δεν έχει καμία εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 66χρονος.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του ήταν Γερμανίδα και μαζί είχαν τρεις γιους. Ο πρώτος είναι τενίστας, ο δεύτερος γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ενώ ο τρίτος είναι μουσικός και στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή σε μεγάλο talent show.

Μάλιστα, ο τρίτος γιος του ψευτογιατρού είχε λάβει μέρος πέρυσι σε διάσημο μουσικό talent show, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσεις στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όχι όμως παραπάνω, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τραγουδά σε γνωστά κέντρα της Αθήνας.

Οι καταγγελίες που ξεσκέπασαν τη δράση του ψευτογιατρού

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία για απάτη έγινε το 2016. Τον Δεκέμβριο του 2021 έγινε καταγγελία για θάνατο ασθενούς στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Η δράση του ψευτογιατρού και του συνεργού του από τη Γερμανία υπολογίζεται ότι ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009 και εντοπίζεται κυρίως στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως μεταξύ άλλων και τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Χάρη στην πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης η δράση των δύο ψευδογιατρών έλαβε τέλος.

Στην έρευνα συμμετείχαν αστυνομικοί και από τη Γερμανία καθώς και η Interpol.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024