
Νέα «βόμβα» στο Australian Open
Εκτός Australian Open και ο Κάσπερ Ρούουντ!
Μια ακόμη έκπληξη στο Australian Open, καθώς ο Κάσπερ Ρούουντ ηττήθηκε στο 2ο γύρο και δεν θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο τουρνουά της Μελβούρνης.
Ο Νορβηγός τενίστας, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό, Τζένσον Μπρούκσμπι (Νο 39 στον κόσμο) με 6-3, 7-5, 6-7 (4/7) και 6-2.
Ο 24χρονος Ρούουντ, που πέρυσι ήταν φιναλίστ σε δύο γκραν σλαμ (Ρολάν Γκαρός και US Open) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα παρά τη σκληρή μάχη με τον αντίπαλο του.
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιράνο, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Έρχεται το «Ali G: Who Iz I?» με το αγενές αγόρι Σάσα Μπάρον Κοέν
- Σταύρος Γεωργίου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του 28χρονου μετά τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»


