Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο παίκτης φαίνεται να έχει προταθεί στην ομάδα της πατρίδας του και να ταιριάζει στις απαιτήσεις του προπονητή του. Το σχετικό δημοσίευμα του mundoazulgrana.com.ar αναφέρει:
«Στην Ουρουγουάη και ενώ η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία, η Σαν Λορέντζο παίρνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.
Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και μέσο που μπορεί να είναι και αμυντικός, η διοίκηση αναζητά έναν εξτρέμ για να τονώσει την επίθεση και ανάμεσα στις προσφορές έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ένας πρώην Μπόκα.
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ένας 30χρονος από το Τουκουμάνο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, προτάθηκε στον σύλλογο και αρέσει στον προπονητή, αν και από οικονομικής άποψης η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στο κλαμπ του.
Ωστόσο, στην Σαν Λορέντζο εξετάζουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.