Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν έχουν τον Θεό τους: Βάτσιο ήθελε ξανά η ΚΕΔ στον Ολυμπιακό Β’, αλλά…

Δεν έχουν τον Θεό τους: Βάτσιο ήθελε ξανά η ΚΕΔ στον Ολυμπιακό Β’, αλλά…

Απίστευτα πράγματα από την ΚΕΔ, που ήθελε ξανά τον ορισμό του Αριστείδη Βάτσιου σε ματς του Ολυμπιακού Β, αλλά…

Οι προκλήσεις από τον Στιβ Μπένετ και την ΚΕΔ δεν έχουν τελειωμό, καθώς ήθελαν να ορίσουν τον Αριστείδη Βάτσιο σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στις 24 Ιανουαρίου.

Την ώρα που ο Έλληνας ρέφερι έπρεπε να έχει πάει σπίτι του και να τιμωρηθεί για όσα συνέβησαν στο ματς των ερυθρόλευκων με την Κηφισιά, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και η ΚΕΔ όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τον έβαλαν ξανά σε παιχνίδι της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού. Με μια υποσημείωση όμως. Ότι λίγα λεπτά μετά τον ορισμό του Βάτσιου στην αναμέτρηση των Πειραιωτών, άλλαξαν ρέφερι και έβαλαν τον Ανδρέα Βλάχο.

Για να καταλάβει κανείς ότι δεν έχουν τον Θεό τους στην ΚΕΔ, αρκεί να δει ότι ο Βάτσιος είχε σφυρίξει τον ματς με την Κηφισιά στον Ρέντη πριν από μόλις δυο αγωνιστικές. Τότε είχε κάνει μια τουλάχιστον προκλητική διαιτησία και είχε δείξει μια  ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Κωστή, που προκάλεσε τη διακοπή του ματς.

Ο Βάτσιος στο ματς της 10ης αγωνιστικής είχε ως αποτέλεσμα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να απαιτήσουν, όπως και έγινε, την αποχώρηση της Β’ Ομάδας από τον αγώνα για την κάρτα στον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων για το μαρκάρισμα στον Τολάλ. Η πρόκληση με τον Βάτσιο έγινε, αφού ορίστηκε όμως μάλλον αντιλήφθηκαν ότι παρα ήταν και τον άλλαξαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας ρέφερι όχι μόνο δεν έχει τιμωρηθεί, αλλά τον όρισαν αμέσως μετά από εκείνο το περιβόητο ματς και ως τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου Αρης-Λεβαδειακός για τους «16» της διοργάνωσης.

Δείτε την κόκκινη κάρτα που είχε δείξει:

Η αποχώρηση των διαιτητών:






Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024