Η κυρία Γεροβασίλη επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως το ελληνικό Κοινοβούλιο, «δια της Νέας Δημοκρατίας, απαγορεύει» στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να ενημερώσει τους βουλευτές για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Πρωτοφανές» χαρακτηρίζει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έκανε δηλώσεις από στο περιστύλιο της Βουλής, το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, ζήτησε την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, χωρίς θετική ανταπόκριση στο αίτημά του.

«Είναι πρωτοφανές ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος, της συνταγματικά κατοχυρωμένης Ανεξάρτητης Αρχής, να ζητάει από το ελληνικό Κοινοβούλιο και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να ενημερώσει για αποτελέσματα της έρευνας που έκανε για το σκάνδαλο των υποκλοπών – και το ελληνικό Κοινοβούλιο, δια της πλειοψηφίας, δηλαδή δια της Νέας Δημοκρατίας, να του το απαγορεύει», τόνισε η κυρία Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tσίπρας σε Τασούλα: Η Βουλή να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα Ράμμου

«Άλλο ένα σκαλοπάτι στη συγκάλυψη»

Και επανέλαβε πως αυτό είναι «πρωτοφανές», προσθέτοντας πως «είναι ένα άλλο σκαλοπάτι σε όλη την προσπάθεια της κυβέρνησης για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών».

Παρ’ όλα αυτά, όπως σημείωσε, επειδή οι θεσμοί είναι ισχυροί και η δημοκρατία είναι ισχυρή σε αυτό τον τόπο, «δεν θα επιτρέψουμε τη διολίσθηση.

»Η αλήθεια πια δεν μπορεί να κρυφτεί, ό,τι και να κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr