
Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – Η εξομολόγηση για τη νέα καθημερινότητα
«Όλα πια ορίζονται από εκείνη»
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η influencer έκτοτε προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το μωρό της.
Χθες, επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης στη δουλειά και μάλιστα την πήρε μαζί της στο γραφείο. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας», η ίδια αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή και τη νέα της καθημερινότητα.
«Ήρθαν πρώτη μέρα με τη μπεμπούλα στη δουλειά, εμείς είμαστε εδώ οικογενειακά. Δουλεύω με την αδελφή μου και δύο φίλες που έχουν γίνει αδελφικές, οπότε το έχουμε ξαναζήσει στην εταιρία», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.
Για τον Ίαν Στρατή και τις αλλαγές στη ζωή της, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Στο μυαλό μου είχα πάντα ότι για να γίνω μαμά, πρέπει να είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος. Ο Ίαν ήταν αυτός ο άνθρωπος, ξεκάθαρα, πεντακάθαρα. Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο».
Επίσης, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν να κάνουν με τον σωματότυπό της: «Γενικά, δεν χωράνε σχόλια για τις κοιλιές των ανθρώπων, είτε έχουν μωρό είτε όχι. Είναι “παραπανίσιο” το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα μένει έγκυος και την ξέρουν από κάπου. Ξαφνικά όλα γίνονται θέμα, ενώ δεν είναι θέμα».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό




