
Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη – «Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια, όλοι τους τη ζωή στη φυλακή»
Από την πλευρά του, ο πατέρας του 19χρονου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Το μόνο που είπε είναι πως «τώρα μιλάει η Δικαιοσύνη».
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν πριν από λίγο οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη μετά από επίθεση με οπαδικά κίνητρα.
Σήμερα, ξεκινά η δική για τη δολοφονία του Άλκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου θα βρεθούν στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι.
Σε δηλώσεις της, η μητέρα του Άλκη ξεκαθάρισε πως «τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια. Όλη τους τη ζωή μέσα στη φυλακή. Και οι 12. Είναι πολύ δύσκολη η μέρα».
Από την πλευρά του, ο πατέρας του 19χρονου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Το μόνο που είπε είναι πως «τώρα μιλάει η Δικαιοσύνη».

Τη μητέρα του Άλκη συνόδευε η Ελένη Δαλακλίδου, αδερφή της Ζωής που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή κάτω από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου του 2012. «Ξέρω πως είναι για αυτό είμαι εδώ», είπε συγκινημένη.
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
- Το HIIT είναι το must fitness πρόγραμμα των διακοπών
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών



