
Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιτέθηκαν σε μητέρα και κόρη
Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν σε πάρκο
Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ τις Δευτέρας, μια μητέρα με την κόρη της στο Ηράκλειο Κρήτης, που έγιναν στόχος ληστών.
Οι δύο γυναίκες ηλικίας 78 και 55 ετών, περπατούσαν ανυποψίαστες στην οδό Θερίσσου, γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν τις πλησίασαν από πίσω δυο άνδρες και αφού τις έσπρωξαν και τις έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν τις τσάντες τους.
Οι περαστικοί κυνήγησαν τους ληστές
Οι δύο γυναίκες τότε, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ωστόσο περίοικοι που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, καταδίωξαν τους δύο άνδρες, με τον ένα μάλιστα να πετά αναγκαστικά την τσάντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Για το περιστατικό, ενημερώθηκαν οι Αρχές, ενώ δόθηκε σχετικό σήμα αναζητήσεων των δραστών με περιγραφή τους, στους δικυκλιστές της ΔΙΑΣ. Λίγο αργότερα οι δυο δράστες εντοπίστηκαν σε πάρκο. Αστυνομικοί τους συνέλαβαν και παρέδωσαν τα πράγματα που περιείχε η δεύτερη τσάντα.
Οι συλληφθέντες είναι 40 και 38 και χρήστες ουσιών, σύμφωνα με την Αστυνομία.
- Αρκτική: Η κινητικότητα που προμηνύει σύγκρουση – Τι τη φέρνει στο επίκεντρο των ανταγωνισμών
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Χατζηδάκης: Νέες φοροαπαλλαγές και μέτρα στήριξης τον Σεπτέμβριο
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Εξάρχου (AKTOR): O Κάθετος Διάδρομος λύση για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά μεταξύ δύο 19χρονων κοριτσιών στην Αγ. Βαρβάρα
- Βερολίνο: Έλουσαν με ντοματοχυμό τον Ρεζά Παχλαβί – Αφιλόξενο το Βερολίνο για τον γιο του σάχη του Ιράν

