Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο τραυματισμός στον μηνίσκο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στα κορτ της Αυστραλίας, στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, χάνοντας έτσι και διπλό, όπου υπερασπιζόταν τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι με τον Θανάση Κοκκινάκη.
«Είναι κακό timing, αλλά έτσι είναι η ζωή, οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού», είπε στους δημοσιογράφους. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψω στα καλύτερά μου. Ίσως μπορέσω να εμπνευστώ από τον Κοκκινάκη, που είχε αρκετούς τραυματισμούς αλλά κατάφερε να επιστρέψει. Αυτή τη στιγμή είμαι συντετριμμένος, είναι το τουρνουά της πατρίδας μου.
Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από πέρυσι που κερδίσαμε το διπλό και παίζω το καλύτερο τένις της καριέρας μου. Ήμουν και ένα από τα φαβορί για φέτος, είναι σκληρό».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.