Βάζουν 6 δολάρια στον κουμπαρά κάθε φορά που κάνουν σεξ – Δείτε πόσα χρήματα έχουν μαζέψει
Η διαδικασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022
Ένα ζευγάρι από το Μεξικό έχει κερδίσει πολλά χρήματα, καθώς τοποθετεί σε κουμπαρά 6 δολάρια κάθε φορά που κάνει σεξ. – εξοικονομώντας πάνω από 1.300 δολάρια απλώς τοποθετώντας 6 δολάρια σε έναν κουμπαρά κάθε φορά που κάνουν σεξ.
Η Fanny Castellanos, 26 ετών, και ο αρραβωνιαστικός της Jesús, 29 ετών, μοιράστηκαν το περίεργο οικονομικό τους μυστικό σε ένα βίντεο στο TikTok που συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια προβολές.
Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η newyorkpost.com μπήκαν στην… kinky πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων τον περασμένο Ιανουάριο, αφού αντιμετώπισαν χρηματικά προβλήματα εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.
@fannycastellanosrdz Millonarios de amor 🤌🏼✨ @Elyisus #novios #ahorros #enero2022 #enero2023 #fypシ ♬ sonido original – Fanny Castellanos
Μέσα σε ένα χρόνο, εξοικονόμησαν 1.320 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι τους τελευταίους 12 μήνες έκαναν σεξ 220 φορές.
«Ήμασταν έκπληκτοι, το να γεμίσουμε τρεις κουμπαράδες ήταν απίστευτο», είπε η 26χρονη σε μια συνέντευξη στο NeedToKnow, λέγοντας ότι η εξοικονόμηση ήταν πολύ πιο εύκολη όταν απολάμβαναν «κάθε νόστιμη στιγμή μαζί».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanny Castellanos✨ (@fanny.castellanos)
Το ζευγάρι δεν είχε αρχικά σχέδιο για το τι θα κάνει με τις… σέξι αποταμιεύσεις του, λέγοντας ότι απλώς έβαζε τα χρήματα στην άκρη για απροσδόκητους λογαριασμούς και έκτακτες ανάγκες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanny Castellanos✨ (@fanny.castellanos)
Ωστόσο, αφού αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, τώρα σχεδιάζουν να βάλουν τα χρήματα για έναν πλούσιο μήνα του μέλιτος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanny Castellanos✨ (@fanny.castellanos)
Πάντως, η Fanny και ο μελλοντικός σύζυγός της συνεχίζουν την πρακτική του κουμπαρά και το 2023 — και τώρα έχουν εμπνεύσει κι άλλους νεαρούς εραστές να κάνουν το ίδιο.
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030






