Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αλήθεια με Μέσι και η πρόταση της Αλ Χιλάλ

Η αλήθεια με Μέσι και η πρόταση της Αλ Χιλάλ

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Λιονέλ Μέσι και ποιο θα είναι το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Μένει στο Παρίσι, επιστρέφει στη Βαρκελώνη ή ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία, παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι «κλέβει» την παράσταση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη τις τελευταίες ημέρες, καθώς από την 1η ημέρα του 2023, ο Αργεντινός έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με όποια ομάδα θελήσει, όσον αφορά το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει, καθώς το τωρινό με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Από τη μια οι Γάλλοι που είναι σίγουροι για την παραμονή του Αργεντινού σταρ στο Παρίσι και από την άλλη οι Αργεντινοί που απλώς τονίζουν ότι ο pulga δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα ωστόσο με νέα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τον Μέσι να είναι και πραγματικό, καθώς όπως αναφέρεται, η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» του αιώνα για να «αναγκάσει» τον Αργεντινό να γίνει κάτοικος της χώρας, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μέσι μεγαλύτερο συμβόλαιο από του Πορτογάλου, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που ο pulga δεχτεί, τότε θα βάζει στα ταμεία του περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Ποια είναι η αλήθεια ωστόσο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος Γκάστον Εντούλ, ο οποίος λειτούργησε στο Μουντιάλ του Κατάρ σαν… υπεύθυνος επικοινωνίας της Αλμπισελέστε, ο Μέσι δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ο pulga μάλιστα φέρεται να έχει ήδη πάρει τη μεγάλη του απόφαση και αυτή είναι να παραμείνει στο Παρίσι. Εφόσον δεν προκύψει κάτι το αναπάντεχο, τότε ο Μέσι θα υπογράψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν το οποίο θα έχει διάρκεια για 1+1 χρόνια, με την οψιόν να ενεργοποιείται μόνο εφόσον το θελήσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ ο οποίος δείχνει πιο χαρούμενος από ποτέ στη γαλλική πρωτεύουσα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024