Ο Παπέ Αμπού Σισέ αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρίσκοντας δίχτυα στο χθεσινό ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Σενεγαλέζος στόπερ σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ, το οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο ανιψιό του.
Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, δείχνοντας τη συγκίνησή του για τον ανιψιό του που έχει φύγει από τη ζωή.
«Το γκολ είναι για τον ανιψιό μου. Μου λείπει πολύ. Είναι για τον ανιψιό μου και τη γυναίκα του. Τους έχω πάντα μαζί μου», είπε ο Σισέ και έδειξε τις επικαλαμίδες του.
Τον Αύγουστο που μας πέρασε ο Σισέ βίωσε την απώλεια του ανιψιού του. Το αγαπημένο του ανιψάκι έφυγε από τη ζωή σε μικρή ηλικία, βυθίζοντας στο πένθος τον διεθνή στόπερ.
«Μόλις σε πήρα στην αγκαλιά μου ένιωσα αμέσως μια αληθινή αγάπη, μια αγάπη που μου επέτρεψε να μάθω την αληθινή αξία ενός ανιψιού. Σήμερα φεύγεις, με τη ραγισμένη μου καρδιά. Δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου έναν τόσο επώδυνο χωρισμό. Μωρό μου σε ξέρω φεύγεις αλλά είσαι εδώ μαζί μας…
Θα μου λείψει η ενέργειά σου, το χαμόγελό σου, οι τρελές μας στιγμές, η στιγμή του χορού μας, η βιντεοκλήση σου, τα θετικά σου vibes. Πονάω πολύ στην καρδιά μου.. Θα είσαι ο ήρωάς μου. BATMAN μου… Θεέ, σε παρακαλώ, καλωσόρισε τον ανιψιό μας, στολίδι στον παράδεισό σου», είχε γράψει τότε ο 27χρονος Σισέ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών