Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα τρώνε... δίχως αύριο - Τα ζώδια που θα πάρουν κιλά μέσα στο 2023

Θα τρώνε… δίχως αύριο – Τα ζώδια που θα πάρουν κιλά μέσα στο 2023

Δείτε αναλυτικά...

Το 2023, αυτά τα ζώδια θα δουν την όρεξή τους να ανοίγει! Μην σας λοιπόν περίεργο αν ξαφνικά από κει που προσέχατε τη διατροφή σας αρχίσετε ολοένα και περισσότερο να… ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας.

Μπορεί ως τώρα να ήσασταν αυστηροί με την διατροφή σας, αλλά μέσα στο 2023 θα αρχίσετε να χαλαρώνετε και να ρίχνετε τις αντιστάσεις σας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα astrology.gr, τα παρακάτω ζώδια είναι πιο εύκολο να ενδώσετε σε γευστικούς πειρασμούς ή να τρώτε περισσότερο junk food.

Ποια είναι τα ζώδια που θα πάρουν κιλά το 2023

Κριός – Ταύρος

Τόσο ο Κριός, όσο και ο Ταύρος, κινδυνεύουν να δουν τον δείκτη της ζυγαριάς τους να ανεβαίνει και υπεύθυνος γι’ αυτό θα είναι ο… Δίας. Ο μεν Κριός πρέπει να προσέχει πάρα πολύ την διατροφή του ως τον Μάιο και ο δε Ταύρος από τον Μάιο και για όλο το 2023. Και αυτό γιατί όσο ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό τους και τον 1ο οίκο τους, θα τα κάνει να θέλουν να απολαύσουν όσο πιο πολύ γίνεται τη ζωή. Θα έχουν δηλαδή την τάση να βγουν έξω περισσότερο και αυτό σημαίνει ότι θα καταναλώνουν έξτρα φαγητό, junk food ή πολλά ποτά.

Από την άλλη επειδή ο Δίας είναι ένας πλανήτης «αυξητικός», το να τον έχεις στον πρώτο οίκο σου, αυτόματα σε κάνει να… «φουσκώνεις» και να παίρνεις πιο εύκολα βάρος, σε σχέση με άλλες χρονιές. Λες «ναι» σε πειρασμούς, τρως μεγαλύτερες ποσότητες και γενικά θες κι άλλο…

Σκορπιός – Τοξότης

Όσο για τους Σκορπιούς και τους Τοξότες, οι μεν θα έχουν τον Δία ως τον Μάιο στον έκτο οίκο τους και οι δε θα τον έχουν για όλο το 2023. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα τον έχουν στον οίκο που «μιλά» για την καθημερινή ζωή τους, την ρουτίνα τους και την άθληση.

Με τον Δία στον 6ο, Τοξότες και Σκορπιοί, θα χαλαρώσουν, δεν θα γυμνάζονται τόσο, θα έχουν μεγαλύτερη τάση προς το φαγητό και το ποτό και γενικότερα θα αμελήσουν την διατροφή τους και τους… κοιλιακούς τους. Μεγάλη προσοχή, γιατί με τον Δία στον έκτο, μπορεί να βάλουν αρκετά κιλά, χωρίς καν να το καταλάβουν και μετά να τρέχουν για να τα χάσουν.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024