Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίδιο όνομα, ίδιο επάγγελμα, ίδια χαρακτηριστικά - Έκαναν τεστ DNA

Ίδιο όνομα, ίδιο επάγγελμα, ίδια χαρακτηριστικά – Έκαναν τεστ DNA

Μόνο το τεστ DNA θα τους έδινε μια απάντηση. Ήταν κάτι παραπάνω από ομοιότητα ή όχι;

Η εκπληκτική ομοιότητα ανάμεσα σε δύο παίκτες του μπέιζμπολ με το ίδιο όνομα τους οδήγησε τελικά στη διενέργεια τεστ DNA.

Αφού όλοι τους μπέρδευαν για χρόνια, ο 32χρονος Brady Feigl των Long Island Ducks και ο 27χρονος Brady Feigl των Las Vegas Aviators αποφάσισαν να ανακαλύψουν αν τους συνδέει κάτι περισσότερο.

Και οι δύο με έντονα κόκκινα μαλλιά, ύψος 1.80 και γυαλιά. Η ομοιότητα δεν περνά απαρατήρητη. Αποφάσισαν έτσι να ανακαλύψουν αν είναι πράγματι συγγενείς.

Ήταν το 2015 που τους μπέρδεψαν για πρώτη φορά. Είχαν και οι δύο την ίδια ακριβώς επέμβαση στον αγκώνα. Και μάλιστα στον ίδιο γιατρό, τον Dr James Andrews.

«Είχαν περάσει έξι ή επτά μήνες και κάλεσαν τον προπονητή για να ρωτήσουν για το χειρουργείο και αν θα πάω αύριο» σημείωσε ο 27χρονος Brady Feigl.

Το απόλυτο μπέρδεμα και το DNA

Το είχε κάνει ήδη πριν από έξι μήνες. Με αυτή την παρεξήγηση ήταν που ανακάλυψε ότι υπήρχε ένας ακόμα Brady Feigl που μάλιστα του έμοιαζε πολύ.

Ένα ακόμα λάθος το 2017. Η ομάδα μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου του Μιζούρι έκανε tag τον λάθος Feigl στο Twitter για τα γενέθλιά του.

«Λάθος Brady Feigl» είχε απαντήσει τότε ο Brady που αγωνιζόταν για τους San Diego Padres. Είχε δώσει και το σωστό όνομα για να κάνουν tag τον άλλο Brady, με την ομάδα να απαντά χιουμοριστικά με τους δυο τους δίπλα δίπλα.

Αφού τους μπέρδευαν όλοι, αποφάσισαν να δουν τι έχει να πει η επιστήμη. Κατέληξαν έτσι να κάνουν τεστ DNA. Δεν έδειξε καμία βιολογική σύνδεση.

Οι δύο παίκτες ωστόσο εξακολουθούν να αισθάνονται ένα δέσιμο. «Είμαστε ακόμα αδέρφια κατά κάποιο τρόπο» δήλωσε ο 32χρονος Brady Feigl.

Σύμφωνα με μελέτη που διενεργήθηκε τον Αύγουστο του 2022 σε 32 ζευγάρια από το Cell Reports διαπιστώθηκε πως άνθρωποι που μοιάζουν αλλά δεν είναι συγγενείς μοιράζονται γενετικές ομοιότητες.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024