
Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο Χάμιλτον: Θέλει να αγοράσει τη Γιουνάιτεντ
Προσπάθεια για να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται πως θα κάνει ο Λιούις Χάμιλτον.
Προς πώληση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και μερικές εβδομάδες.
Μετά από σχεδόν 15 χρόνια, η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, βγάζοντας τον στο «σφυρί». Ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο Λίουις Χάμιλτον.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, θέλει να αγοράσει μετοχές στους «κόκκινους διαβόλους», ετοιμάζοντας πρόταση με τον Τζιμ Ράντκλιφ, έναν από τους πιο πλούσιος ανθρώπους στο Νησί.
Τον περασμένο Απρίλιο είχε γραφτεί στην Αγγλία, ότι ο Χάμιλτον είχε προσπαθήσει να αποκτήσει την Τσέλσι μαζί με την Σερένα Γουίλιαμς και τον Μάικλ Μπόροου πριν τελικά αποκτήσει τους «μπλε» ο Τοντ Μπόλι.
- Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία
- Ιρλανδία: Απαγορεύει την είσοδο στους ακροδεξιούς Ισραηλινούς υπουργούς Γκβιρ και Σμότριτς
- Λευκός Οίκος: Γουίτκοφ και Αραγτσί συναντήθηκαν στο Ομάν – Έπεται και νέο ραντεβού
- Αιματηρό επεισόδιο στη Ραφήνα – 52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άτομα σε πρατήριο καυσίμων
- 10th Capital Link Maritime Leaders Summit
- AS: «Ο Μάικλ Ολίσε είναι η μεταγραφική βόμβα των 150 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ!




